Til toppen

Rengj./desinf. Carpo #8, RF 3,75L (2)

Produktnummer: 17907
Enhet: ESKE
Antall i enhet: 2
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

(tidl. Aktiv Quat)Rekal refill-system. Konsentrat.

Flytende konsentrat for rengjøring og desinfisering.For overflater, utstyr og verneutstyr i matindustrien og storkjøkken, sanitæranlegg og offentlige områder.Doseringsanvisning: 50 ml/5 liter vann. Påfør og la virke i minst 15 minutter. Skyll deretter med vann. Sikkerhetsforskrifter: Produktet er irriterende, se etikett og sikkerhetsdatablad for ytterligere informasjon.Rekal refillsystemEt miljømessig bra valg. Utformet for å gi en jevn dose, lave driftskostnader og effektiv rengjøring! Jevn og kontrollert dosering.
●Høykonsentrerte og effektive produkter
●Lett å håndtere, lukket system
●Et godt miljøvalg som reduserer miljøbelastningen
●Gir en meget god driftsøkonomi
●Velg mellom 1-8 produkter
●Tilgjengelig i 3,75 liters beholdere
●1 beholder gir 83 stk flasker (0,45 ltr) med rengjøringsmiddelProduktegenskaper: Dokumentert effekt mot mange patogener. For hygienisk rengjøring. Produktene er flytende konsentrat.

Flytende konsentrat for rengjøring og desinfisering. For overflater, utstyr og verneutstyr i matindustrien og storkjøkken, sanitæranlegg og offentlige områder.

Rekal refillsystem er et miljømessig bra valg samt en ideell løsning for deg med høyt forbruk. Utformet for å gi en jevn dose, lave driftskostnader og effektiv rengjøring! 1 beholder gir 83 stk flasker (0,45 ltr) med rengjøringsmiddel.