Masahiro

Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesialisering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, rustfritt stål eller det originale karbonstålet. Et stål som oksiderer, men samtidig har et utrolig egg som er enklere å vedlikeholde.

 

Kasumi

Kasumi fokuserer på å designe flotte knivserier av høy kvalitet.Bruk av elegante detaljer i utforming av håndtak og knivblad gjør Kasumi sine knivserier til attraktive kniver å ha på kjøkkenet.

 

Takamura

Takamura produseres av Mr. Toshiyuki og hans 3 sønner. Takamura knivene lages i underseriene Hana, Blazen, SGR Migaki og Suminigashi. Sistnevnte troner øverst og omtales som storebroren innenfor Takamura. Blazen og Migaki består av et laminert blad med SG2 stål. Hana og Suminigashi er damask blader. Suminigashi er regnet som en av verdens beste kniver. Takamura knivene lages i små opplag og det vil derfor være noe leveringstid på disse.