Til toppen
Servicio AS Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen omfatter all personrelatert informasjon Servicio AS behandler og lagrer. Vi samler ikke mer informasjon enn nødvendig eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i personvernerklæringen. Vi selger heller ikke informasjonen til tredjepart.

Ved å bestille eller bruke Servicio sine produkter eller tjenester, godtar du vår personvernerklæring og vår behandling av dine personopplysninger. Du godtar også at vi kan bruke elektroniske kanaler til å kommunisere og sende informasjon til deg.

BEHANDLINGSANSVARLIG 
Daglig leder er på vegne av Servicio AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Firmanavn
Organisasjonsnummer
Adresse (offisiell adresse, leveringsadresse og fakturaadresse)
Kontaktperson
Telefonnummer
E-postadresse
Kredittverdighet
Kjøpshistorikk

I tillegg lagres passord for pålogging til vår nettbutikk kryptert samt adferdsmønster på våre nettsider, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

FORMÅL OG GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg som kunde.
Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi lagrer de personopplysningene du har gitt våre ansatte eller på vår nettside i forbindelse med ditt kjøp.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPARTER
Informasjonen vi har lagret gis ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks. webhotell, e-post, programvare og skybaserte tjenester), logistikkpartnere, kredittopplysningsfirma, regnskap/revisjon og lovpålagt rapportering til myndigheter.

RETTIGEHTER FOR DEN REGISTRERTE
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister. Du har rett til å be om å få slettet dine personlige opplysninger dersom de ikke lenger er nødvendige for det formål de ble innsamlet for.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

INFORMASJONSSIKKERHET
Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.

KONTAKTINFORMASJON
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til post@servicio.no
Servicio AS
Enebakkveien 117c
0373 Oslo
Henvendelser merkes Personvernopplysninger