Proffkjøkkenet

STORKJØKKEN - SOM FUNGERER!
Med over 15 års erfaring med design av storkjøkkenløsninger, og samarbeid med noen av Norges beste kokker, tør vi påstå at vi vet et og annet om hva som skal til for å bygge gode kjøkken til best mulig pris.

Vi har levert mange skreddersydde kjøkkenløsninger opp igjennom årene, noe som har gitt våre kunder effektive løsninger og kjøkken med særpreg.

HVORFOR OSS?
Fordelen med Servicio er at vi ikke representerer kun et merke, men heller velger det vi vet fungerer uavhengig av produsent. Dette gir deg som kunde trygghet i at du får en optimal løsning innenfor din kostnadsramme. Vi har et bred nettverk av ulike leverandører, og vi er til stadighet på søken etter de best og mest lønnsomme produktene på markedet.

Dersom du er interessert i en løsning fra oss, kan vi love et gjennomtenkt kjøkken som vil gi deg det beste utgangspunktet for suksess!

HØRES DETTE SPENNENDE UT?
Er du interessert i mer informasjon eller ønsker en uforpliktende samtale? Ta kontakt med vår salgssjef Espen på mailadresse Espen@servicio.no eller telefon (+47) 922 81 299.