Til toppen
Mer kraft i hver dråpe

Mer kraft i hver dråpe

Vår hovedleverandør av det beste innen rengjøring og desinfeksjon.

Vi i Servicio har gjennom mange år opparbeidet bred erfaring med produkter fra de fleste produsenter av kjemi til profesjonell oppvask. Vi har i årenes løp fått våre favoritter, og er stolte av å samarbeide med REKAL som har det mest komplette produktutvalget. Vi kan således skreddersy løsninger for ethvert behov.

 

Hvorfor REKAL?

Med REKAL som hovedleverandør har vi samlet det beste innen rengjøring og desinfeksjon. REKAL er et svensk, familieeid, selskap som i mange år har produsert produkter og systemer primært for det Skandinaviske markedet. Alle produktene oppfyller svært høye kvalitetskrav, og tilfredsstiller de ekstremt høye kravene vi finner innenfor helsevesenet. Rekal er ledende leverandør til det svenske helsevesenet. REKAL tilbyr et komplett utvalg av høykvalitetsprodukter innenfor oppvask-, klesvask-, renholds-, hygiene- og desinfeksjonssystemer.

Miljøet er viktig for oss!

Som produsent er REKAL svært bevisst sitt miljøansvar og er ISO 14001 sertifisert. REKAL er en pioner i utviklingen av bærekraftige produkter, og er stolte av å kunne si at de ikke har ofret noe av produktenes kvalitet eller effektivitet i prosessen.
Ved å kombinere Rekal med vår lange erfaring i bransjen, arbeider vi for å skape en problemfri oppvask for deg.

Vi står for

  • Dosering.
  • Service og reparasjon av din maskin gjennom vår samarbeidspartner.
  • Kvalitetssikring av ren oppvask og mulighet for bakterietest.

Vi gjør jevnlige besøk og bidrar til at ansatte får nødvendig opplæring. Informasjon og opplæring om riktig dosering og bruk av produktene anser vi som svært viktig for å sikre god hygiene, god driftsøkonomi – og redusert miljøbelastning.

Økonomisk besparelse

Som kunde hos Servicio har du tilgang til markedets beste driftsøkonomi. REKALs pålitelige og nøyaktige doseringsutstyr betyr at du sparer både penger og tid. Tid du i stedet kan bruke på dine gjester. Med REKALs refillsystem for høykonsentrerte produkter, får du et meget konkurransedyktig sluttprodukt som både holder kostnadene nede og er et miljøvennlig alternativ.

Behov for ny oppvaskmaskin?

Vi har et bredt utvalg av maskiner og kommer gjerne med råd om hva som skulle passe for deg og dine behov.

Ønsker du å prøve ut dette i din virksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på tlf. 22 67 87 00 eller post@servicio.no.